top of page
ANJA _ GBB-ineenflits 2-6-17 (1).jpg

Communiceren met engelen via getallen

Bijgewerkt op: 23 aug. 2021

Je engelen leiden je via je gedachten, gevoelens en indrukken via woord en beeld. Ze geven ook tekens, dat zijn de dingen die je telkens weer ziet. Een van de manieren waarop engelen je graag tekens geven is via getallen (reeksen). Deze getallen zie je herhaaldelijk op kentekens, telefoonnummers, tijdsaanduidingen, digitale klokken enzovoort?


Een kenmerk van een engelenbericht is dat het repeterend is. Je hoort of ziet dus exact hetzelfde meerdere keren in een relatief korte periode. Wanneer je 3x of meer een teken hebt gekregen kun je er vanuit gaan dat het een engelenbericht is. De engelen helpen graag dus ook met het interpreteren van de boodschappen die je van hen ontvangt. Vraag hierom wanneer boodschappen niet duidelijk zijn of als je eraan twijfel of je de informatie wel goed hebt begrepen. Je kunt zelfs afspraken met de engelen zoals ik bijvoorbeeld deed voor het communiceren via de getallen! Hieronder de beknopte algemene betekenis van de getallen voor je uitschrijven.

  • 0 God praat met je, luister je?

  • 1 Je gedachten manifesteren razendsnel, houd ze positief!

  • 2 Houd moed/ geloof. (Er wordt achter de schermen gewerkt en je gebeden zijn verhoord)

  • 3 Houden verband met de verlichte meesters. Ze zijn in de buurt en willen je helpen.

  • 4 Staat voor de engelen, aanwezigheid en hulp (vraag dus!) hoe meer 444-en hoe meer engelen

  • 5 Staat voor verandering, transformatie, transmutatie ten goede

  • 6 Houd verband met financiën en materiële zaken

  • 7 Je bent op de goede weg! Ga door!

  • 8 Zijn altijd fijn ze staan voor overvloed.

  • 9 Houd verband met je zielendoel een urgente, aanmoediging om, aan het werk te gaan. (lichtwerker !)

De getallen komen uit het boekje van Doreen Virtue getallen van de engelen daarin staan alle getallen beschreven van 0 tot 999! Een handig boekje voor degene die de betekenissen willen opzoeken. Maar mijn ervaring is dat met bovenstaande kom je al een heel eind.

Enkele interpretatie voorbeelden: * Je heb de engelen om hulp gevraagd maar je ziet nog geen resultaat naar aanleiding van die hulpvraag. Dan zie je ineens overal 2 en! Je engelen geven je tekens, ze hebben je gehoord en vragen om vertrouwen te behouden. * Je vraagt de engelen om tekens en je ziet 4 en! * je vraagt je af of je er goed aan zou doen om je hart te volgen als dat een carrière switch inhoud. Je vraagt de engelen om hulp en je ziet 5 en 8 en !!! Een interpretatie zou kunnen zijn dat zij voorzien dat je overweging een verandering ten goede zou zijn en dat deze je uiteindelijk overvloed zal brengen in je leven! Drievoudige Engelen getallen Wanneer je de getallenreeks 111 of 1111 ziet opduiken is het een groot teken van een gouden kans. Beide reeksen betekenen dat zich een doorgang geopend heeft waarin je intenties en doelen zich uiterst snel zullen manifesteren. De Engelen hebben mij geleerd me op mijn gedachten en intenties te concentreren wanneer ik 111 of 1111 zie, het is bijna zoals een wens maken wanneer je een taart met kaarsen wordt gepresenteerd. Bovendien kun je opmerken dat er 1-en opduiken naast andere getallen. De andere getallen betekenen ook iets. Elke keer wanneer je het getal 4 naast 1-en ziet staan is het een teken dat de Engelen je proberen te helpen je hartenwens te manifesteren. Bijvoorbeeld, 114, 411, etc. Vier enen 1111 wat samengeteld 4 maakt betekent dat de engelen willen dat je hen vraagt om mee betrokken te worden met de manifestatie, vooral wanneer de manifestatie deel uitmaakt van je levensdoel of dienstbaar zijn aan de wereld. 1-en naast 7-en betekent dat je groot geluk zult ervaren, synchroniciteit of wat sommige mensen veel geluk zouden noemen dat je zal leiden om je hartenwens te manifesteren. Een 9 naast de 1-en betekent dat je doel bijna voltooid is en/of dat je aan het einde van een fase in je leven gekomen bent (een deur die sluit en een andere gaat open). Een 3 naast de 1-en vraagt je om je doelen en verlangens aan Spirit over te dragen en om begeleiding te vragen over wat te manifesteren. De Engelen trachten ons antwoorden en begeleiding te geven op zoveel manieren, en wanneer ze onze aandacht vragen met getallenreeksen is het een echt teken van hun liefde en kracht. Hoe meer je deze tekens opmerkt, hoe frequenter ze in je leven zullen opduiken. Eens je de betekenis van de tekens kent en eens je accepteert dat ze geen toevalligheden zijn maar doelbewuste gebeurtenissen, zul je zelfs van hechtere communicaties met je engelen genieten. NL Vertaling: Ulla Mertens