Jouw pad

Liefdevol

Jezelf zijn

De reis naar Ontspanning, bewustZIJN en Jezelf

-----

Je ruikt de geur van de lente, herfst, winter of zomer. De zon schijnt op je gezicht, je geniet. Even een momentje voor Jezelf.


Een gevoel van totale ontspanning overvalt je. Je gedachten zijn gestopt, je voelt je plotseling één met jezelf. Eén met het moment. Je voelt dat alles goed is, dat je gelukkig bent. Geen gedachtes, geen herinneringen, geen emoties. Alleen bewustzijn.

 

Alleen JIJ.
-----

Het leven is een reis, Jouw Levensreis.
Als reiziger van jouw levensreis maak je veel leuke, mooie, maar zeker ook minder leuke dingen mee. Je bent de co-creater, wereldreiziger van je bestemmingen en van al je levenservaringen, maar...

De hectiek van alledaag wordt je te veel, druk, druk, druk, je loopt jezelf voorbij, werk en privé lopen in elkaar over. Je weet het allemaal niet meer. Je bent moe, je heb lichamelijke en geestelijke klachten. Je sjouwt veel te veel mee (gebeurtenissen, ervaringen en emoties) op jou levensdroom reis. Je bent de weg kwijt, je bent verdwaalt. En wat nu...

Dus wat ga jij doen?
Ga stappen zetten, want alleen jij kan het veranderen.

Zet die stap en maak De reis naar Ontspanning, Bewustzijn en Jezelf

De reis naar ontspanning, bewustZIJN en Jezelf
Als je ontspannen jezelf kunt zijn zonder belemmeringen geeft dit je een gevoel van rust en tevredenheid. Door je bewustzijn te verruimen, in je eigen kracht te komen, te zien wie je bent en wat jouw kwaliteiten zijn, kan je groeien en bij jezelf komen en blijven. Als je dit ervaart, is er kans op ruimte voor nieuwe dingen en inzichten. Stap voor stap werken wij samen aan jouw doelen, zodat je kan zien hoe bijzonder en mooi jij bent om daar vanuit te gaan leven.

Jij verlangt toch ook naar ...

Ontdek de rust, ruimte, vrijheid en aandacht
Mijn doel is jou te begeleiden naar een bewuster leven, om jou verlichting en rust te laten voelen en ontdekken, want in rust ontstaan de beste inzichten. Zodat jij in je kracht komt, zelfvertrouwen krijg en jezelf mag zijn om zo volop van het leven te kunnen genieten. Hopelijk kan en mag ik je daarbij net dat op-stapje geven.
 
Deze bewustwording vormt de eerste stap naar jouw oplossing.
Het vraagt moed om de eerste stap te zetten. Dagelijks ontmoet ik mensen in mijn praktijk, die deze stap hebben gezet. Ze zijn blij dat ze het hebben gedaan. Ze ontdekken nieuwe inzichten, handvatten, ervaren meer rust en het zelfvertrouwen groeit met de dag.

-----

Anja ken je al wat langer via de energetische massage. Deze zijn altijd al een hele fijne ervaring. Dit omdat Anja de ander heel snel op zijn of haar gemak weet te stellen. Niets moet of hoeft. Alles is oké. Zo ook de ervaring energetisch coachen. Wow wat een ontspanning en rust voelde ik. Heel subtiel deed je de  behandeling, spanning in mijn lijf werden zachter en dit had ik nodig vooral in deze periode waar ik mij momenteel in begeef. Veel stress, keuzes en nog veel meer. Dan is het energetisch deel wat je deed erg fijn. Geen woorden teveel maar ook daden. Laat de energie maar zijn werk doen. En dat heeft het, het werd en is nu nog steeds rustiger rondom mijn zonnevlecht. Heel soms is het er weer maar het herpakken lukt nu veel beter. Hoe en wat je daar in hebt gedaan weet ik niet en doet er niet toe. Het werkt.

 

Liefs, Marian
-----

Wat wil jij voor jezelf?
Ga stappen zetten, want alleen jij kan het veranderen.

Zet die stap en maak De reis naar Ontspanning, Bewustzijn en Jezelf

GoodBodyBalans, aandacht voor jouw lichaam en geest

Onverwaardelijke zelfliefde

Kijk zonder oordeel met liefde naar jezelf,
en zie en voel waar je nog vastloopt,
waar je op weerstand stuit
om dat te gaan doen waar je hart ligt,
om daadwerkelijk een stap te maken
richting verandering.

Je moet door die gevoelens heen,
je kunt ze niet wegdrukken of negeren.
Ze blijven net zo lang terugkomen
tot je bereid bent ze te voelen
en er doorheen te gaan.

Oefening

Om er achter te komen hoe je er precies voor staat wat betreft jou balans, kan je een schema gaan bijhouden, een week lang schrijf je welke activiteiten je doet per dag en of je er blij van wordt. Na die week kijk je of het een goede balans heeft tussen inspanning en ontspanning, zowel lichamelijk als geestelijk. Als je tevreden bent over jou balans, hoef je niets te veranderen. Bent je ontevreden over deze balans, dan kan je verder gaan met je lijstje, om deze bij te stellen, keuzes te maken. Alleen nog maar dingen doen waar je blij van wordt. Soms klinkt het egoïstisch, maar dat is het niet. Het is jou leven! Hoe blijer jij bent, hoe beter en positiever je in het leven staat, hoe meer je voor elkaar krijgt en dat ook op anderen uitstraalt, waardoor ook zij blijer worden.

FeelGood. Ga ervoor!

Wat wil jij voor jezelf?​
Zet die stap en maak De reis naar
Ontspanning, Bewustzijn en Jezelf

Een reis om nooit te vergeten.
-----
Openingstijden

Alleen op afspraak

maandag      9:00 - 21:00

dinsdag        9:00 - 18:00

woensdag gesloten

donderdag   9:00 - 21:00

vrijdag        12:00 - 18:00

zaterdag     10:00 - 16:00

 

Karveel 13-01,

8231AT Lelystad

E   info@goodbodybalans.nl

T   0320 - 25 77 52

M  06-510 87 183

Leven vanuit wie je in wezen bent, geeft jouw leven zin
-----

Ontvang GRATIS mijn E-book Good Relax met

15 tips voor meer ontspanning en plezier.

Vindt de rust en balans in je leven. Dat is zoveel meer genieten!

Ontvang GRATIS mijn E-book Good Relax met

15 tips voor meer ontspanning en plezier.

GBB logo vierkant 2017.png
Openingstijden

Op afspraak van ma t/m za

E. info@goodbodybalans.nl