top of page
Cirkel - website-3

Good Mood

bewustwording

Good for You

cursussen

Werkwijze - Jouw reis naar ...

-----

De vlinder sprak tegen de rups, over hoe geweldig het was om te kunnen vliegen, om dagelijks van bloem naar bloem te gaan, om haar vleugels op te kunnen warmen in de zon. Hoe trots ze was op haar eigen kleuren, hoe haar wereld was vergroot, doordat ze boven zaken uit kon stijgen.
 

De rups begreep haar niet, wilde niets weten over vliegen, over bloemen, over hoe de wereld eruit zag wanneer je op kon stijgen.... Hij voelde alleen maar dat hij zich terug wilde trekken, een cocon om zich heen wilde bouwen en zich af te sluiten. De vlinder wist, dat dat het begin was van een belangrijk proces....

-----

ZelfLiefde.jpg
MINDFULNESS 1.jpg
img1.jpg

FeelGood. Ervaar en ontdek wie jij bent, dat geeft rust, balans en je voelt je vrijer
Je lichaam is in staat om gevoelens, gedachten en ervaringen vast te houden en op te slaan. Je kunt daardoor dan bijv. niet lekker in je vel zitten, angst of paniekaanvallen krijgen, emotioneel worden, geestelijke en lichamelijk ongemakken ervaren. Het is dan goed om dit te herkennen. Bewust te worden en kijken of je deze spanning weer vrij kan laten.
 
Het nemen van voldoende rust en het zorgen voor ontspanning maakt dat je je fitter voelt, minder gespannen bent en beter tegen de hectiek en stress van alledag bent opgewassen. Bovendien zit je dan lekkerder in je vel. Je werkt efficiënter als je voldoende rust- en ontspanningsmomenten “momentje voor Jezelf” inbouwt. Hierbij is het van belang een goede balans te vinden tussen inspanning en ontspanning, zowel lichamelijk als geestelijk.

Massage, heerlijk ontspannen
IMG_0634.JPG
-1. raise-3338589.jpg

De reis naar

Ik, Anja Kramer, ben Body & Mind therapeut. Door mijn gebeurtenissen, ervaringen en kennis in mijn rugzak kan ik jou begeleiden bij jouw zoektocht naar Jezelf. Door het bieden van veiligheid en liefdevolle aandacht kan ik jou ondersteunen bij jouw levensreis der zelfontdekking, zodat jij jouw reis durft aan te gaan om weer jezelf te zijn en beter in je vel te komen en te blijven. Om zo volop te genieten van Jouw Levensdroom reis.

Maak jouw reis naar ontspanning, bewustZIJN en Jezelf. Een reis om nooit te vergeten.
 

FeelGood, Anja

Wees jezelf

Als je ontspannen jezelf kunt zijn zonder belemmeringen geeft dit je een gevoel van rust en tevredenheid. Als je dit ervaart, komt er ruimte voor nieuwe dingen, inzichten, ervaringen en kan je eindelijk genieten van Jouw Levensdroom reis. Door samen het gesprek aan te gaan om te kijken waar de problemen, emoties, pijntjes, etc vandaan komen en wat eraan vooraf ging in welke situatie ... kunnen wij samen tot een mooie inzichtenreis komen die jou verder kan helpen.

 

Na ongeveer een half uur tot driekwartier met elkaar in gesprek te zijn geweest, krijg je van mij nog een energetische behandeling, die specifiek is afgestemd op jouw doel of klacht. Om datgene wat jij wilt ook echt kracht bij te zetten. Je wordt bewuster van jouw doel en klacht(en), doordat je bewustwording meekrijgt, zodat je stappen gaat zetten om te veranderen.

Tijdens zo’n behandeling zal je lichaam en geest samen de verbinding aangaan om het te kunnen verwerken, vrij te kunnen laten of juist aandacht te geven. Dan word je bewuster en krijg je meer ruimte om je ware zelf te kunnen ontdekken, te ervaren en te ZIJN. Want in rust ontstaan de mooiste inzichten.

 

Ontdek de rust, ruimte, vrijheid, aandacht en zelfvertrouwen

Mijn doel is jou te begeleiden naar een bewuster leven, om jou verlichting en rust te laten voelen en ontdekken, want in rust ontstaan de beste inzichten. Zodat jij in je kracht komt, zelfvertrouwen krijg en jezelf mag zijn om zo volop van het leven te kunnen genieten. Hopelijk kan en mag ik je daarbij net dat op-stapje geven.
 
Deze bewustwording vormt de eerste stap naar jouw oplossing. Het vraagt moed om de eerste stap te zetten. Dagelijks ontmoet ik mensen in mijn praktijk, die deze stap hebben gezet. Ze zijn blij dat ze het hebben gedaan. Ze ontdekken nieuwe inzichten, handvatten, ervaren meer rust en het zelfvertrouwen groeit met de dag.

Wat wil jij voor jezelf?

Leven vanuit wie je in wezen bent, geeft rust, balans en je voelt je vrijer

Hopelijk kan en mag ik je daarbij net dat op-stapje geven.

Neem gerust contact met mij op voor extra informatie over mij en mijn behandelingen.

woman-1869158.jpg
writing-923882.jpg

-----

Vasthouden of loslaten
Zolang je blijft denken aan oude verhalen van pijn, houd je de trilling in stand.
Zolang je de oude koeien uit de sloot blijft halen, houd je de trilling in stand.

Pas als je het verhaal omvormt naar de les die je eruit haalt en daar dankbaar

voor kan zijn. Dan heb je de trilling verhoogt en zal je er geen last meer van hebben.
 

Kijk niet achterom, laat je verhalen los, want je bent niet je verhaal. Je bent

een ziel die een pad volgt en onderweg haar lessen leert om verder te groeien.

-----

Openingstijden

Alleen op afspraak

maandag      10:30 - 21:00

dinsdag        10:30 - 21:00

woensdag    10:30 - 21:00

donderdag   10:30 - 21:00

vrijdag          10:30 - 18:00

Bezoekersadres

Karveel 13-01, 8231AT Lelystad

 

E   info@goodbodybalans.nl

T   0320 - 25 77 52

M  06-510 87 183

GoodBodyBalans, aandacht voor jouw lichaam en geest

Begint jouw reis ook hier

 

Begint jouw reis ook hier

De reis naar Verlichting, Ontspanning,

BewustZijn en Jezelf

 

Openingstijden

Elke dag vanaf 10:00

E. info@goodbodybalans.nl

bottom of page