top of page
Massage - Ervaar en ontdek wie jij bent

Therapeutische massage

Al enige tijd voel je stijf, niet mobiel. Heb je hier en daar wat pijntjes. Voel je niet lekker in je vel, je loopt ergens tegen aan. Maar je weet niet wat? Ervaar je stress, irritaties, ben je angstig, nerveus, of ...  en ontspannen lukt niet meer. Fysio, manueel help niet genoeg? Wat nu?

 

Dan is het goed om te weten "In het lichaam liggen onze herinneringen"

Het lichaam is in staat om gevoelens, gedachten en ervaringen vast te houden en op te slaan, waardoor je dan bijv. niet lekker in je vel zit, je gestrest voelt, rug en schouderklachten krijgt. Doordat je te veel op je schouders draagt, kunnen er lichamelijke klachten ontstaan of .... het is dan goed om dat te herkennen en weer vrij te laten.

 

Als kind word je vaak gewezen op hoe de omgeving wil dat jij doet of je juist wijst op hoe het niet moet. Kinderen komen gevoelens tegen die ze nog niet kunnen plaatsten en alle emotie en frustraties word geuit. Als volwassenen hebben we geleerd dat dit op die manier niet gewenst is. We voelen van alles angsten, verdriet, boosheid, verlangens, frustratie etc. maar uiten het niet meer en we houden het in en onderdrukken de emoties. Je lichaam reageert hierop en je raakt verstopt, je energie kan niet meer stromen, spieren verkrampen of verstijven met alle gevolgen van dien. Je krijgt steeds meer lichamelijk en/of geestelijke klachten, maar misschien ook onverklaarbare klachten. Je raakt zieker en zieker.

FeelGood. Ervaar en ontdek

wie jij bent, dat geeft rust,

balans en je voelt je vrijer

Wat is Therapeutische massage

Jou spieren en rugwervel kunnen veel vertellen over jouw gestel. Als je emotioneel, kwaad, pist, verdrietig, teleurgesteld bent, zal de linkerkant van je lichaam meer gespannen zijn. Het kan zijn dat je daar meer lichamelijk klachten ervaart. Als je onzekerder, meer stress hebt over je financiën, je werk, het zakelijke deel dan zal je dat meer merken aan de rechterzijde van je lichaam.

Als je een onzeker, nerveus, angstig of erger een trauma ergens voor hebt en als dit te lang duurt en je doet er niets mee, dan zal dit resulteren in verharde en strakke spieren. Hoe langer je wacht, des te gespannener en strakker je spieren zullen worden. Uiteindelijk zullen de spieren zo hard samentrekken dat ze jouw wervels uit hun basis trekken. Wat weer zal resulteren in meer of andere klachten. En uiteindelijk zal je ziek worden.

 

Ik geloof dan ook in de theorie van Dr. John E. Sarno

Na vele opleidingen, cursussen, boeken en onderzoek, bleek zowel de spieren als de wervels veel te vertellen over jouw gestel, zowel lichamelijk als geestelijk. Door te kijken, voelen en samen met jouw jou ervaring te delen, komen wij sneller en dichter bij jouw probleem.

Door samen met mij te werken aan meer bewegingsvrijheid, verlichting, bewuster leven en… Om jou te laten voelen en ontdekken wat ontspanning is, creëer je rust en ruimte. Zodat jij in je kracht komt, Jezelf mag zijn en je zelfvertrouwen groeit met de dag. Zo kan jij volop van jouw leven genieten.

 

Dit doe ik door verschillende therapieën toe te passen. Zo wordt jij bewuster van jouw lichaam. Zal je beter gaan begrijpen waarom jouw lichaam die signalen afgeeft. Waar jij wat mee zou mogen, als je er open voor staan. Na min. 3 maanden (zolang duurt het voordat de verandering in jou systeem veranderd) de oefeningen, verandering, inzicht toe te passen. Te luisteren en leren begrijpen van de lichaam aangeeft. Zal er verandering plaats vinden en dit zal resulteren in veel minder lichamelijk en geestelijke klachten. Als jij minder klachten ervaart, staan je positiever in het leven. Kunnen ze meer hebben en verdragen, waardoor jouw levens genot toeneemt.

  • Door jou te voeden met informatie die van jou van toepassing is. Jou de mogelijkheid geven om vragen te stellen, creëer je begrip en vertrouwen.

  • Door in te spelen op jouw kracht in plaats van jouw negatieve gedachtes, creëer je persoonlijke ontwikkeling en groei.

  • Door oefeningen, tips mee te geven, waar jij dagelijks op terug kan vallen, creëer je zelfreflex en rust.

  • Door jouw inzichten te geven in jou eigen proces, creëer je bewustZIJN, zelfontplooiing en verandering.

Dit resulteert in een positiever uitstraling, wat ook effect heeft op jouw gezin, familie, vrienden en uiteindelijk ook de maatschappij.

Zo creëer je meer levensgenot, bewegingsvrijheid en verlichting

Werkwijze

De therapeutische massage is een combinatie van massages en coaching waarbij ik je kan begeleiden dichter bij jezelf te komen. Zodat jij in je kracht komt. Je inzichten krijgt en hopelijk wordt je bewuster van wat er allemaal bij jou en in je omgeving speelt.  

Door verschillende technieken te gebruiken, zoals ademhaling, visualisaties, diverse soorten massages, triggerpiont, het lezen van spieren en gewichten, welke chakra vol zit of juist leeg is, Dorn en Chinese Dry-needling. Maar ook zal ik energetische voelen wat er bij jou speelt. Zo komen we samen dichter bij jou issues. Tijdens de behandeling zal ik energie gebruiken om je te helen, rust te laten ervaren, word jij in balans gebracht. Zal je meer ontspanning voelen. Zullen onze gesprekken rust en ruimte creëren, om nieuwe inzichten te krijgen. En is er de mogelijkheid om naar jezelf te kijken en te leren wat jij nodig hebt in dit leven.

Therapeutische massage bij mij is altijd

holistische en energetisch

Malva therapie.jpg
aromamassagepage.jpg
holistische-therapie-massage.jpg
Energetisch ook wel Intuïtieve massage genoemd is een massage die helemaal is afgestemd op jouw behoefte en is er op gericht om je weer in balans te brengen. Eigenlijk is energetische massage heel eenvoudig en concreet. Een simpele uitleg is: masseren met aandacht.

 

Mijn holistische energetische massage is een volledige lichaamsmassage, die een subtiele energie-uitwisseling met zich meebrengt. Het masseren ontspant en stimuleert de spieren, bevordert de bloedsomloop en kalmeert het zenuwstelsel. Deze massage is niet alleen gericht op de ontspanning van spieren, maar ook op geestelijke ontspanning. Op mentaal niveau worden stress en spanning verlicht en het helpt je bovendien bewuster te worden van je lichaam als geheel. Rust, Jezelf mogen zijn, contact en aandacht staan centraal in mijn massage. De ervaring is, voor zowel de gever als ontvanger, meditatief en rustgevend.

Tijdens de massage worden blokkades opgeheven, energiepunten gestimuleerd en naderhand voel je je lekker ontspannen, relaxt en energiek.

Neem gerust contact met mij op voor extra informatie over mij en mijn behandelingen.

Aandacht voor jouw lichaam en geest

-----

De eerste twee massages was een bijzondere ervaring en een goede hulp en

ze neemt de tijd voor om me te helpen. Dus een aangename behandeling.

Ook vandaag een ontspannen relaxte hotstone massage gehad en ook deze voelt perfect.

Een positieve aanrader bij deze.

Sylvia

 

Had heel veel last van mij arm, dacht zelf vanuit mijn rug.

Ik ben bij Anja geweest en na een forse massage kon ik meteen mijn arm weer bewegen

en een week later was alles over.

 

Tiny de Bruin
-----

Wat wil jij voor jezelf?

Ga stappen zetten, want alleen jij kan het veranderen.

Zet die stap en maak De reis naar Ontspanning, Bewustzijn en Jezelf
Openingstijden

Alleen op afspraak

maandag      10:30 - 21:00

dinsdag        10:30 - 21:00

woensdag    10:30 - 21:00

donderdag   10:30 - 21:00

vrijdag          10:30 - 18:00

Bezoekersadres

Karveel 13-01, 8231AT Lelystad

 

E   info@goodbodybalans.nl

T   0320 - 25 77 52

M  06-510 87 183

GoodBodyBalans, aandacht voor jouw lichaam en geest

Begint jouw reis ook hier

 

Begint jouw reis ook hier

De reis naar Verlichting, Ontspanning,

BewustZijn en Jezelf

 

Openingstijden

Elke dag vanaf 10:00

E. info@goodbodybalans.nl

bottom of page