top of page

Massage - De reis naar ...

c01a8d5e-59ef-49be-8e1a-ef9f2c0f5682.JPG
Massage - voel je verlicht en ontspannen

Het lichaam is in staat om gevoelens, gedachten en ervaringen vast te houden en op te slaan, waardoor je dan bijv. niet lekker in je vel zit, je gestrest voelt, rug en schouderklachten krijgt. Doordat je te veel op je schouders draagt, kunnen er lichamelijke klachten ontstaan of .... het is dan goed om dat te herkennen en weer vrij te laten.

Een massage is goed voor

  • spierpijn

  • nek-, schouder-, rug- of beenklachten

  • een betere doorbloeding

  • een sneller herstel

  • een betere houding

  • energiestimulatie

  • een energieker gevoel

  • totale ontspanning


Energetisch-, ontspanning- of triggerpoint massage is een massage die helemaal is afgestemd op jouw behoefte. Alles is erop gericht om je weer in balans te brengen. Ik kijk wat jouw lichaam op dat moment nodig heeft. Bij deze vorm van massage worden bekende klassieke massage technieken, zoals strijkingen, knedingen en myofasciale triggerpoints, op een holistische manier toegepast. Eigenlijk is masseren heel eenvoudig en concreet. Een simpele uitleg is: masseren met aandacht.

De behandeling, aanraking met aandacht, brengt een aantal processen op gang waardoor lichaam en geest in staat zijn te helen, op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Schouder en nek massage, triggerpoint
Heerlijk ontspannings-, energetische massage

Hoe werkt massage?
Mijn holistische massage is een volledige lichaamsmassage, van hoofd tot voeten, die een subtiele energie-uitwisseling met zich meebrengt. Het masseren ontspant en stimuleert de spieren, bevordert de bloedsomloop en kalmeert het zenuwstelsel.


Massage is niet alleen gericht op de ontspanning van spieren, maar ook op geestelijke ontspanning. Op mentaal niveau worden stress en spanning verlicht en het helpt je bovendien bewuster te worden van je lichaam als geheel. De massage heeft ook als doel het zenuwstelsel van het lichaam te helpen in balans te brengen. Contact en aanwezigheid staan centraal in deze massage en de ervaring is, voor zowel de gever als ontvanger, meditatief en rustgevend. Na een massage voel je je lekker ontspannen, relaxt en energiek.

Neem gerust contact met mij op voor extra informatie over mij en mijn behandelingen.

Wanneer mag er niet gemasseerd worden?

Good Body.png

Je heb verschillende soorten massages

Ontspanningsmassage

Een  ontspanningsmassage is bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest, zodat het lichaam weer ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn.  Bij een ontspanningsmassage wordt  de ademhaling dieper en lager (buikstreek), het lichaam meer doorbloed  en is er verbetering van de stofwisseling.

De ontspanningsmassage is in de eerste plaats een zachte en rustige variant van de klassieke massage en bestemd voor diegenen die hun spieren en lichaam op een vriendelijke manier willen ontspannen. Een ontspannen lichaam zorgt tegelijk voor mentale ontspanning. Een regelmatige ontspanningsmassage werkt ook preventief omdat het lichaam deze ontspanning opslaat in het lichaamsgeheugen en hier steeds makkelijker aan kan refereren. Dit kan een herhaling van klachten voorkomen.

Tijdens een ontspanningsmassage vloeien spanningen die in voorbije periode werden opgebouwd weg en komt de geest tot rust. De massage werkt ook preventief en zorgt dat stress en vervelende situaties makkelijker los gelaten kunnen worden en niet opgeslagen worden in het lichaam.

Chinese Tuina massage

Tuina is een krachtige Chinese massagetherapie die de energiestroom activeert.  Het is zeer effectief voor het behandelen van klachten die te maken hebben met de wervelkolom, gewrichten, spieren en pezen. Daarnaast kunnen ook klachten zoals bijvoorbeeld vermoeidheid, hoofdpijn en stress goed met Tuina behandeld worden. 

Therapeutische massage

De therapeutische massage is een combinatie van massages en coaching waarbij ik je kan begeleiden dichter bij jezelf te komen. Zodat jij in je kracht komt. Je inzichten krijgt en hopelijk wordt je bewuster van wat er allemaal bij jou en in je omgeving speelt.  

Door verschillende technieken te gebruiken, zoals ademhaling, visualisaties, diverse soorten massages, triggerpiont, het lezen van spieren en gewichten, welke chakra vol zit of juist leeg is, Dorn en Chinese Dry-needling. Maar ook zal ik energetische voelen wat er bij jou speelt. Zo komen we samen dichter bij jou issues. Tijdens de behandeling zal ik energie gebruiken om je te helen, rust te laten ervaren, word jij in balans gebracht. Zal je meer ontspanning voelen. Zullen onze gesprekken rust en ruimte creëren, om nieuwe inzichten te krijgen. En is er de mogelijkheid om naar jezelf te kijken en te leren wat jij nodig hebt in dit leven.

-----

Bijna drie jaar en dertig massages verder, nog steeds heel tevreden met

het resultaat van de ondergane behandelingen. Wanneer er een

kwetsuur is, wordt er omzichtig maar doeltreffend mee omgesprongen.

Door de persoonlijke benadering ontstaat er een vertrouwd gevoel,

zonder de realiteit uit het oog te verliezen.

Danny T.

-----

Wat wil jij voor jezelf?

Ga stappen zetten, want alleen jij kan het veranderen.

Zet die stap en maak De reis naar Ontspanning, Bewustzijn en Jezelf
Openingstijden

Alleen op afspraak

maandag      10:30 - 21:00

dinsdag        10:30 - 21:00

woensdag    10:30 - 21:00

donderdag   10:30 - 21:00

vrijdag          10:30 - 18:00

Cursus locatie, postadres

Zaanstraat 6N, 8226ND Lelystad

 

Bezoekersadres

Karveel 13-01, 8231AT Lelystad

E   info@goodbodybalans.nl

T   0320 - 25 77 52

M  06-510 87 183

GoodBodyBalans, aandacht voor jouw lichaam en geest

Good for You - cursussen.png

Begint jouw reis ook hier

 

Begint jouw reis ook hier

De reis naar Verlichting, Ontspanning,

BewustZijn en Jezelf

 

Openingstijden

Elke dag vanaf 10:00

E. info@goodbodybalans.nl

bottom of page