top of page
ANJA _ GBB-ineenflits 2-6-17 (1).jpg

Turkoois



Algemene informatie Turkoois is hemelblauw, groenblauw of appelgroen van kleur. De steen is doorschijnend tot opaak met een glasachtige tot vettige glans. Omdat het een zeldzaam gesteente is wordt turkoois vaak nagemaakt door howliet of magnesiet te verven. Ook worden kleine turkoois deeltjes, te klein om te verwerken, gemalen en vervolgens samengeperst (of gereconstrueerd) tot een grotere steen. Werking Turkoois is een sterk geneeskrachtige, zuiverende en beschermende steen. Het brengt evenwicht: turkoois kan kalmerend werken en voor innerlijke rust zorgen maar werkt ook vitaliserend bij uitputting. Het heeft een positieve werking op depressie, stemmingswisselingen, apathie en paniekaanvallen. Turkoois werkt inzichtgevend en laat zien dat je verantwoordelijk bent voor je eigen geluk en gaat hierdoor een slachtofferhouding en zelfdestructief gedrag tegen. Het bevordert creativiteit bij het oplossen van problemen, empathie en (romantische) liefde. Turkoois beschermt tegen negatieve energie, straling, invloeden en stoffen van buitenaf, werkt zuiverend en brengt de chakra’s in balans. Fysiek werkt de steen pijnstillend, krampopheffend, ontstekingsremmend en ontgiftend. Het ondersteunt de opname van voedingsstoffen en heeft een positieve werking op reuma, jicht, maag, de ogen, het immuunsysteem en virusinfecties. Verzorging Turkoois niet reinigen met water. De steen kan hier door aangetast worden. Turkoois kan onder invloed van (fel) zonlicht verkleuren. Sterrenbeeld Waterman & Vissen Chakra Thymuschakra (6e)



Knuffeledelstenen

Voor in je broekzak, tas of onder je kussen: gladgepolijste edelstenen met bijzondere betekenissen. Vroeger al merkte men dat edelstenen en mineralen je leven positief kunnen beïnvloeden in tijden van stress, ziekte en grote veranderingen. De kleine knuffelsteen kost € 3,00 De grote knuffelsteen kost € 5,00 Verzendkosten komt op € 2,95


Bestel online of kom gezellig langs.


Edelstenen sieraden De edelstenen die erin zijn gezet hebben allemaal een bijzondere betekenis en kracht. De verschillende stenen ondersteunen bij emotionele processen, spirituele heling en persoonlijke ontwikkeling. Ze geven kracht, balans en schoonheid.


Oorbellen Vanaf € 29,95

Ringen Vanaf € 29,95

Verzendkosten komt op € 2,95

Sieraden NU met 20% korting


Edelstenen therapie

Wordt ondergedompeld in de werking van de edelstenen. Voor meer info

Of Boek nu meteen jouw plekje

Recente blogposts

Alles weergeven

Begint jouw reis ook hier

 

Begint jouw reis ook hier

De reis naar Verlichting, Ontspanning,

BewustZijn en Jezelf

 

Openingstijden

Elke dag vanaf 10:00

E. info@goodbodybalans.nl

bottom of page