top of page
Cirkel - website-3

Oefening ‘Het scheppingsproces’

De kracht van aandacht en (zelf)liefde

 

Versterk je goede gevoelens door te denken aan alles waar je van houdt. Som de dingen waar je non-stop van houdt eens op. Nog beter schrijf ze op. Ga hiermee door totdat je je geweldig voelt. Lees elke keer als het even tegen zit, jouw opsomming op, zodat je weer een geluksmomentje ervaart en positiever door het leven gaat.

 

 1. Schrijf eens alle positieve dingen op, alle dingen waar je van houdt. Wat je blij en gelukkig maakt.
  Je begint! Ik hou van ….
   

 2. Schrijf nu eens alle wensen op, Wensen die jouw blij en gelukkig maakt.
  Ik wens…

 

Wat je voelt, of het nu goed of slecht is, bepaalt je frequentie en je trekt de mensen, gebeurtenissen en omstandigheden aan die op dezelfde frequentie zit.

 

Onthoud goed. Elke dag biedt je een kans op een nieuw leven. Elke dag sta je op een keerpunt in je leven. En op elke willekeurige dag kun je je toekomst veranderen – door je eigen gevoel.

 

Wil je meer en verdieping, ga dan verder!

Gebruik dan het scheppingsproces.

 1. Verbeeld je het
  Richt je aandacht en je gedachten op wat je wenst. Verbeeld je dat je bij je wens . Verbeeld je dat je iets met je wens . Verbeeld je dat je wens is.
   

 2. Voel
  Terwijl je je verbeeld, moet je liefde voor wat je je verbeeld. Je moet je voorstellen en dat je bij je wens bent. Je moet je voorstellen en dat je iets met je wens doet. Je moet je voorstellen en dat je wens is ingewilligd.

 

Je verbeeldingskracht verbindt je met wat je wilt. Je wens en je gevoelens van liefde creëren het magnetisme, de magnetische kracht die je wens naar je toe trekt. Hiermee is jouw aandeel in het scheppingsproces compleet.

 

  3. Ontvangen

De kracht van liefde zal werken door middel van de zichtbare en onzichtbare natuurkrachten om wat je wens naar je toe te brengen. Het zal gebruik maken van omstandigheden, gebeurtenissen en mensen om je datgene te geven waar je omgeeft.

 

Wat jij je ook wenst, je moet het van ganser harte willen. Wensen is liefde, en alleen als je een brandende wens koestert in je hart, zul je genoeg kracht hebben om gebruik te maken van de kracht van liefde. Je moet echt wensen wat je wilt, zoals een atleet een sport wenst te beoefenen, een danser wenst te dansen en een schilder wenst te schilderen. Je moet met heel je hart wensen wat je wilt, want wensen is een gevoel van liefde en je moet liefde geven om datgene te ontvangen waar je om geeft!

 

Wat je tijdens je leven ook wilt zijn, wat je ook wilt doen, wat je ook wilt hebben, het scheppingsproces is hetzelfde. Geef liefde om liefde te ontvangen.

 

Verbeeld je het. Voel het. Ontvang het.

 

 

Bron: Secret the Power.

Happy.jpg
Bloten voeten lopen.jpg

Ontdek de ruimte, vrijheid en zelfvertrouwen.
Deze bewustwording vormt de eerste stap naar jouw oplossing. Het vraagt moed om de eerste stap te zetten. Dagelijks ontmoet ik mensen in mijn praktijk die deze stap hebben gezet. Ze zijn blij dat ze het gedaan hebben. Ze ontdekken nieuwe inzichten, handvatten, ervaren meer rust en het zelfvertrouwen groeit met de dag.

Voel en ervaar. Good Grounding is een reis van buiten naar binnen. Waarin de reiziger, jij dus, stap voor stap jouw bewustzijn verruimt, rust ervaart om zo meer jezelf te kunnen ontdekken.

Wees eens lief voor jezelf “Good Relax to by Happy”. Voel! Alles is goed. Luister en ontdek wat je lichaam je te vertellen heeft. Krijg meer inzichten en wordt je bewuster van je lichaam en jezelf.

Weer jezelf zijn
Ik, Anja Kramer, ben Body & Mind therapeut, ik kan je begeleiden in jou zoektocht naar “jezelf”. Door het bieden van veiligheid en liefdevolle aandacht, kan ik jou ondersteunen bij jouw reis der “zelfontdekking”. Zodat jij jou reis durft aan te gaan om “weer jezelf te zijn” en beter in je vel te komen.

Wat wil jij voor jezelf?

Ga stappen zetten, want alleen jij kan het veranderen.

Zet die stap en maak De reis naar Ontspanning, Bewustzijn en Jezelf

GoodBodyBalans, aandacht voor jouw lichaam en geest

Ontspannen leven, wie wil dat nu niet!

 

Vindt de rust en balans in je leven. Dat is zoveel meer genieten!

Ik hou je graag op de hoogte van inspirerend Good News, met GRATIS tips,

oefeningen, video´s, blogs om bewuster te leven, meer bewegingsvrijheid

te krijgen, ontspannender en meer te genieten van jouw leven.

Meldt je dan aan voor mijn nieuwsbrief Good News.

Begint jouw reis ook hier

 

Begint jouw reis ook hier

De reis naar Verlichting, Ontspanning,

BewustZijn en Jezelf

 

Openingstijden

Elke dag vanaf 10:00

E. info@goodbodybalans.nl

bottom of page