top of page
Cirkel - website-2a
Good to Know, Waardevolle en inspirerende artikelen en tips
Good to Know, Waardevolle en inspirerende oefeningen en testen
Good to Know, Waardevolle en inspirerende blog

Edelstenen en hun werking

Edelstenen en mineralen en hun geneeskrachtige werking zijn al eeuwenlang bij mensen bekend, zo is uit opgravingen gebleken. Bergkristal, jaspis, nefriet, granaat en serpentijn zijn enkele van de oudste bekende soorten stenen. Ze werden bijvoorbeeld als amulet of zegel gedragen, al dan niet voorzien van inscripties of afbeeldingen. Andere soorten edelstenen zijn nog relatief jong, dat wil zeggen dat ze nog niet zo lang geleden ontdekt zijn, zoals apofylliet, sugiliet, larimar en kunziet. Edelsteentherapie staat weer volop in de belangstelling. Steeds meer mensen ontdekken opnieuw dat edelstenen en mineralen een heel goed hulpmiddel kunnen zijn om klachten of problemen te verminderen of te verzachten.


Edelstenen kun je gemakkelijk bij je dragen en zo hun werking laten doen. Maar ook in huis geplaatst, bijvoorbeeld een edelsteen in ruwe vorm als sfeerlicht, of in vorm geslepen als bol of piramide zal de steen werkzaam zijn. Daarnaast kunnen edelstenen gebruikt worden bij een healing of ritueel en als elixer.

Edelstenen en mineralen moeten aansluiten bij persoonlijke wensen of klachten. De keuze van een edelsteen kan op verschillende manieren tot stand komen. Je kunt af te gaan op je eigen intuïtie. Welke edelsteen "voelt" goed? Welke edelsteen vind ik het mooiste of spreekt mij het meeste aan? Maar je kunt ook kiezen op basis van kleur en bijbehorend chakra, op basis van werking of bijvoorbeeld op basis van sterrenbeeld of geboortemaand.

 

MIS HEM NIET! Meld je aan voor mijn Good News. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, artikelen die je raken of oefeningen die rust, energie en balans geven. FeelGood.

FeelGood. Leven vanuit wie je in wezen bent,

geeft rust, balans en je voelt je happy

A

B

C

D

E

F

  •  

G

H

I

  •  

J

  •  

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z  •  

Ontspannen leven, wie wil dat nu niet!

 

Vindt de rust en balans in je leven. Dat is zoveel meer genieten!

Ik hou je graag op de hoogte van inspirerend Good News, met GRATIS tips,

oefeningen, video´s, blogs om bewuster te leven, meer bewegingsvrijheid

te krijgen, ontspannender en meer te genieten van jouw leven.

Meldt je dan aan voor mijn nieuwsbrief Good News.

Begint jouw reis ook hier

 

Begint jouw reis ook hier

De reis naar Verlichting, Ontspanning,

BewustZijn en Jezelf

 

Openingstijden

Elke dag vanaf 10:00

E. info@goodbodybalans.nl

bottom of page