Cirkel - website-3

Onverwerkte emoties - “Weer jezelf zijn”

Onverwerkte emoties zijn vaak niet onder woorden te brengen, worden niet erkend, weg gedrukt, vermijden,... Lukt het je niet meer om deze emoties te onderdrukken, vrij te laten, te omarmen, waardoor er vaker blokkades optreden, die de doorbloeding tegenhouden, wat vaak pijnklachten geeft.

Je moet er maar mee leren leven, zeggen ze. Wat een onzin. De emoties schaamte, woede, boosheid, verdriet, afkeer, onzekerheid, minachting, blijheid en genot zijn aangeboren emoties en komen voort van de basis-emotie angst.

Emoties kunnen ons helpen bij de ontwikkeling van onszelf, zelfkennis. Het beschermt ons, maar kan ook lichamelijke en geestelijke klachten geven. Dat komt omdat emoties energievreters zijn. Ze putten je lichaam uit en verzwakken je immuunsysteem.

Emoties bepalen je gedrag. Door hierin inzichten te krijgen en evt. leren om ze om te buigen naar iets positiefs, te erkennen, vrij te laten, te omarmen, ... is het mogelijk om ermee om te gaan. Door te voelen wat er speelt, tastbaar te maken, energetische te behandelen, komen wij samen toe inzichten die jou kunnen helpen.

Als je met emoties om kunt gaan en weet hoe ze voor je werken, hoef je niet meer te vechten of vluchten. Je houdt dan meer energie over en dat geeft rust en vergroot je bewustwordingsproces.

Ontdek de ruimte, vrijheid en zelfvertrouwen.
Deze bewustwording vormt de eerste stap naar jouw oplossing. Het vraagt moed om de eerste stap te zetten. Dagelijks ontmoet ik mensen in mijn praktijk die deze stap hebben gezet. Ze zijn blij dat ze het gedaan hebben. Ze ontdekken nieuwe inzichten, handvaten, ervaren meer rust en het zelfvertrouwen groeit met de dag.


Weer jezelf zijn
Ik, Anja Kramer, ben Body & Mind therapeut, ik kan je begeleiden in jou zoektocht naar “jezelf”. Door het bieden van veiligheid en liefdevolle aandacht, kan ik jou ondersteunen bij jouw reis der “zelfontdekking”. Zodat jij jou reis durft aan te gaan om “weer jezelf te zijn” en beter in je vel te komen.


Bron: Holistik

Wat wil jij voor jezelf?

Ga stappen zetten, want alleen jij kan het veranderen.

Zet die stap en maak De reis naar Ontspanning, Bewustzijn en Jezelf

GoodBodyBalans, aandacht voor jouw lichaam en geest

Ontspannen leven, wie wil dat nu niet!

 

Vindt de rust en balans in je leven. Dat is zoveel meer genieten!

Ik hou je graag op de hoogte van inspirerend Good News, met GRATIS tips,

oefeningen, video´s, blogs om bewuster te leven, meer bewegingsvrijheid

te krijgen, ontspannender en meer te genieten van jouw leven.

Meldt je dan aan voor mijn nieuwsbrief Good News.

Jouw reis begint hier

 

Jouw reis begint hier

GBB logo vierkant 2017.png

De reis naar Verlichting, Ontspanning,

BewustZijn en Jezelf

 

Openingstijden

Op afspraak van ma t/m za

E. info@goodbodybalans.nl