Cirkel - website-3

In je kracht staan - FeelGood

Loopt jij ook wel eens met de vraag.... Wie ben ik? Wat wil ik?
Raak je steeds jezelf kwijt, ben je altijd met anderen bezig, te ontzorgen, cijfer je-zelf altijd weg, kom je op de laatste plaats.

Stap voor stap krijg je meer zelfkennis, wordt je je bewust van een aantal zaken. Leer jezelf beter kennen. Wat ruimte, vrijheid en zelfvertrouwen geeft.

Zie jezelf als een leeuw(in), dit dier staat voor trots en onafhankelijkheid. Een leeuw|(in) staat zo sterk in haar schoenen dat ze zich niks aantrekt van de mening van anderen. Ze heeft de goedkeuring van anderen niet nodig, die haalt ze uit zichzelf. Het maakt haar onafhankelijk en sterk.

Hoe zijn deze karaktereigenschappen en wijze levenslessen van de leeuw(in) op jou van toepassing? Wat zijn jouw kwaliteiten, waar ben jij trots op? Laat je jouw kwaliteiten voldoende zien of verstop je die teveel waardoor er innerlijke frustraties ontstaan?

Je cijfert jezelf weg en zorgt vooral voor anderen. Je bedenkt eerst wat een ander nodig heeft of wilt en dan voeg je je daarnaar. Jezelf kwijtraken is het contact met jezelf verliezen, je gevoel, wie je bent en wat je wilt. Hoe komt het dat zoveel cliënten zich zo voelen? Hoe gebeurt dat, jezelf kwijtraken? En hoe vind je jezelf weer terug?

Door je open te zetten, naar je hart te luisteren, je zelfliefde en eigenwaarde te vergroten, kom je dichterbij jezelf, kom je in je kracht. Deze bewustwording vormt de eerste stap naar jouw oplossing. Het vraagt moed om de eerste stap te zetten. Dagelijks ontmoet ik mensen in mijn praktijk die deze stap hebben gezet. Ze zijn blij dat ze het gedaan hebben. Ze ontdekken nieuwe inzichten, handvatten, ervaren meer rust en het zelfvertrouwen groeit met de dag.

Andere artikelen


Weer jezelf zijn
Ik, Anja Kramer, ben Body & Mind therapeut, ik kan je begeleiden in jou zoektocht naar “jezelf”. Door het bieden van veiligheid en liefdevolle aandacht, kan ik jou ondersteunen bij jouw reis der “zelfontdekking”. Zodat jij jou reis durft aan te gaan om “weer jezelf te zijn” en beter in je vel te komen.

Wat wil jij voor jezelf?

Ga stappen zetten, want alleen jij kan het veranderen.

Zet die stap en maak De reis naar Ontspanning, Bewustzijn en Jezelf

GoodBodyBalans, aandacht voor jouw lichaam en geest

Ontspannen leven, wie wil dat nu niet!

 

Vindt de rust en balans in je leven. Dat is zoveel meer genieten!

Ik hou je graag op de hoogte van inspirerend Good News, met GRATIS tips,

oefeningen, video´s, blogs om bewuster te leven, meer bewegingsvrijheid

te krijgen, ontspannender en meer te genieten van jouw leven.

Meldt je dan aan voor mijn nieuwsbrief Good News.

Jouw reis begint hier

 

Jouw reis begint hier

GBB logo vierkant 2017.png
Openingstijden

Op afspraak van ma t/m za

E. info@goodbodybalans.nl

De reis naar Verlichting, Ontspanning,

BewustZijn en Jezelf

 

© 2020 by MY - Anja | Gedichten: Lichtflits en Anja