top of page
De reis naar Ontspanning, BewustZijn en Jezelf
IMG_3397.jpg

Behandelkamer

€ 110,- per dag - BTW vrijgesteld

IMG_1168.jpg

Trainingsruimte

€ 100,- weekend dagdeel

Lifestyle Centrum GoodBodyBalans 
(voorheen Flexcenter Lelystad)

Spiritueel Centrum - ideale plek voor coaching, therapieën, vergaderingen, workshops, cursussen of opleidingen

-----

Lifestyle Centrum GBB is een laagdrempelige flexwerkformule waarmee ik ondernemers, zzp’ers, therapeuten, coaches en anderen willen ondersteunen. Door een plek aan te bieden, om te werken, overleggen, ontmoeten, trainen of te vergaderen. Een plek waar je ervaringen kunt delen, maar zeker ook om te groeien, waar je samen kunt sparren en/of elkaar kunt versterken.

-----
IMG_2537.JPG

Ben jij op zoek naar een representatieve,

professionele en flexibele ruimte?

Lifestyle Centrum GBB is de plek voor ondernemende personen die een inspirerende werkomgeving zoeken. Bij ons vind je verschillende werkplekoplossingen, passend bij de reden van gebruik. Van alle gemakken voorzien, zoals bijvoorbeeld gratis parkeren, internet, koffie, thee en gebruik keuken.Werk-, praktijk-, behandel-, coach-, trainings- of vergaderruimtes huren

Het gebouw bezit drie verdiepingen met verschillende ruimtes. Elke verdieping heeft z'n eigen mogelijkheden en is voorzien van een toilet, keuken en wachtruimte. In de huur is het gebruik van koffie en thee inbegrepen en is er in het hele pand gratis WiFi aanwezig. Kan je er GRATIS parkeren en ligt het nabij de A6, benzinepompen, bushalte, (vegetarische) restaurants & winkels zijn 10 meter bij ons vandaan.

De ruimte is even flexibel als de mogelijkheden!

Stap over de drempel van ons Lifestyle Centrum GBB in Lelystad en ontdek de ruimte, rust en professionaliteit die onze flex werkplekken, coach-, vergader- en trainingsruimtes bieden.

Op de tweede verdieping is de ontvangst- en wachtruimte en twee flex werkruimtes. Tevens is er een  grote vergader,- trainings,- of yogaruimte* die je op werkdagen, *in de avond of in het weekend kan huren.

 

De ruimtes zijn compleet ingericht. De ontvangst cq wachtruimte is bij de huurprijs inbegrepen en hier kunnen jouw klanten plaatsnemen en wachten tot ze aan de beurt zijn.

 • ​Incl. gebruik ruimte, werktafel + stoelen, etc

 • Gratis koffie, thee, water, wifi.

 • Uren, dagen zijn flexibel in te vullen, dus zelf te bepalen en wordt aan het eind van de maand gefactureerd.

 • De factuur wordt zonder BTW gefactureerd, wij zijn BTW vrijgesteld.

 • Je kan 2 dagen van te voren kosteloos annuleren, daarna zijn wij helaas genoodzaakt om 50% in rekening te brengen.

 • Bij geen schriftelijke afmelding berekenen wij gewoon de 100% gereserveerde uren.

 • Er zijn huis-, private regels en voorwaarden, welke nageleefd dient e worden.

 

​​

IMG_3404.jpg
-IMG_2274.jpg
IMG_3286.jpg
Lifestyle Centrum GBB geeft je de ruimte!

Werkplek te huur per uur of vaste dag(deel)
Thuis te druk, de file ontwijken, je bent onderweg, even iets uitwerken tussen twee afspraken door, GBB 
heeft voor jou de ideale oplossing. Naast een flexibel coach-, of een vergaderruimte kan je bij Flexcenter ook terecht voor een open en concentratie werkplek!

De werkplek bestaande uit een tafel en goed zittende stoel en draadloos internet. Deze werkplek is inclusief koffie en thee en gebruik keuken. Ruil de drukte van je thuiswerkplek in voor de rust op een professioneel kantoor.

Coachruimte flexibel of vaste dag(delen) huren?

De coachruimte, - Uitzichtkamer, is een representatieve, afgesloten coach/spreekkamer voor 1 a 6 personen en is er een zitje gecreëerd. De ruimtes zijn sfeervol ingericht en zeer geschikt voor 1 op 1 gesprekken, maar kan ook goed gebruikt worden als ‘concentratie werkplek’. Tevens mag je gebruik maken van de sfeervolle ontvangstruimte waar jouw cliënten kunnen plaatsnemen, een kopje koffie of thee kunnen nemen terwijl ze wachten tot ze aan de beurt zijn.

Behandel/Praktijkruimte per uur of vast dag(deel)

De Balanskamer is een afgesloten behandel- praktijkkamer, ideale voor het geven van massages, beauty behandelingen, voetreflexologie, reiki, acupunctuur of andere paramedische of alternatieve zorgverlening.

In deze ruimte staat een onderzoeksbank / massagetafel en een instrumententafel en mag je gebruik maken van de sfeervolle ontvangstruimte waar jouw cliënten kunnen plaatsnemen en wachten tot ze aan de beurt zijn.

 

Vergaderruimte flexibel of vaste dag(delen) huren?

De Uitzichtkamer is een ruime afgesloten coach, spreek, vergader, of trainingsruimte. Deze ruimte is voorzien van een spreektafel met meerdere stoelen, waar overlegd kan worden tot max. 6 personen (zie vergaderruimte), staat er een bankje zodat je face tot face kan praten of om even lekker bij te komen.

Trainingsruimte flexibel of vaste dag(delen) huren?

De Natuurkamer is een grote open ruimte, waar getraind, (yoga) les, meditatie, lezing, workshops of met een grotere groep vergadert kan worden. De ruimte wordt geheel leeg gehaald of juist voorzien van een vergader-of lezingsopstelling. 

IMG_3393.jpg
IMG_3395.jpg

Virtueel kantoor
Wil je een correspondentie/post adres oftewel een virtueel kantoor in Lelystad?  Dat kan, bij Flexcenter kan je gebruik maken van

 • Je eigen zakelijke adres

 • Postpakketten worden in ontvangst genomen

 • Gebruik maken van de flexwerkplekken tegen een gunstig tarief
   

Mail ons voor meer info

​Kosten: € 15,- per maand, wordt per 3 maanden vooruit gefactureerd.

 

Bij een vaste dag(delen) - maandhuur

Het is mogelijk voor een vast(e) dag(deel), voor een langere periode een ruimte te huren. Beschikbaarheid is voor die periode dan gegarandeerd en er wordt korting gegeven op het vermelde tarieven. 

Informeer naar de mogelijkheden.

 

Reserveren, wijzigen en annuleren

Hierboven kan je gemakkelijk online reserveren of stuur een mailtje naar info@flexcenterlelystad.nl. Op het gebied van wijzigen en annuleren zijn wij erg flexibel. Boekingen kan je tot 24 uur van tevoren kosteloos wijzigen en annuleren door een email te sturen naar info@flexcenterlelystad.nl of online uw reservering te wijzigen.​

Lifestyle Centrum GBB geeft je de ruimte

IMG_3282.jpg

Coachruimte is een sfeervolle ruimte, met prachtig uitzicht en zeer geschikt voor 1 op 1 gesprekken, maar kan ook goed gebruikt worden als ‘concentratie werkplek’. Tevens mag je gebruik maken van de sfeervolle ontvangstruimte waar jouw cliënten kunnen plaatsnemen, een kopje koffie of thee kunnen nemen terwijl ze wachten tot ze aan de beurt zijn.

Meer informatie

IMG_3286.jpg
-Coachruimte-Yoga_5863.jpg

Behandelkamer De Balanskamer is een afgesloten behandel- praktijkkamer, ideale voor het geven van massages, beauty behandelingen, voetreflexologie, reiki, acupunctuur of andere paramedische of alternatieve zorgverlening. Er staat een onderzoeksbank / massagetafel en een instrumententafel. 

Meer informatie

Trainingsruimte is een grote open ruimte, waar getraind (yoga) les, lezing, workshops of met een grotere groep vergadert kan worden. De ruimte wordt geheel leeg gehaald of juist voorzien van een vergader-of lezingsopstelling. Op het balkon kan je even een frisse neus halen, tot jezelf komen of gezamenlijk lunchen. 

Je bent bij ons van harte welkom.

Meer informatie

-DEF_LOGO%20flexcenterlelystad.png
Openingstijden Lifestyle Centrum GBB

Op werkdagen van 08.30 - 22.00 uur

Weekend is in overleg ook mogelijk.

 

Een dagdeel zijn 4 aaneengesloten uren.

In overleg zijn andere tijden en dagen bespreekbaar.

Voorheen Flexcenter Lelystad

Inspirerende artikelen, blog en Good News

Ontspannen leven, wie wil dat nu niet!

 

Vindt de rust en balans in je leven. Dat is zoveel meer genieten!

Wil je op de hoogte blijven van inspirerend Good News, met GRATIS tips,

oefeningen, video´s, blogs,... om bewuster te leven, meer bewegingsvrijheid

te krijgen, ontspannener te leven? Om zo volop te genieten van jouw leven.

Meldt je dan aan voor mijn nieuwsbrief Good News.

Begint jouw reis ook hier

 

Begint jouw reis ook hier

De reis naar Verlichting, Ontspanning,

BewustZijn en Jezelf

 

Openingstijden

Elke dag vanaf 10:00

E. info@goodbodybalans.nl

bottom of page