Cirkel - website-3

Grenzen verleggen - FeelGood

Niet goed genoeg zijn, piekeren en je zorgen maken om anderen. Luister meer naar je lichaam, wat geeft het aan, wordt je er blij van of juiste niet, wordt je moe, voel je belemmeringen in je lichaam, pijn in je nek, schouders of heupen, toch weer te veel toegegeven. Je eigenwaarde opzij gezet. Durf jij je grenzen te verleggen en te beginnen met grenzen te stellen?


Je grenzen opzoeken en eroverheen gaan kan uitdagend zijn. Het leert je om niet op te geven als je iets wil bereiken, het vraagt doorzettingsvermogen. Je hebt een doel voor ogen en om die te bereiken zul je soms over je vertrouwde grenzen (comfortzone) heen moeten gaan.

Maar dat geldt niet altijd. Lichamelijke grenzen verleggen kan juist ook heel anders uitpakken. Mensen verwachten veel van je en je wilt ze niet teleurstellen. In plaats van dat het jou sterker maakte en je doorzettingsvermogen een boost geeft, kropte je teveel op, ga je maar door en door, parkeer je alles wat tegen zat op mijn schouders. Je bent terug bij af en je lichaam keerde zich tegen mij. Je kan niet meer denken, slapen, ontspannen en lachen. Je bent verre van sterker geworden en ....

Neem eens de gelegenheid om stil te staan bij dingen waar je niet of nauwelijks tijd voor neemt. Want wat mis je nog voor het succes van je bedrijf? Welke stap ga je zetten in je carriere? En hoe zorg je ervoor dat je na de vakantie meer waardering krijgt voor wat je doet? Door even stil te staan kun je je leven een verrassende wending geven.

Ontdek de ruimte, vrijheid en zelfvertrouwen.
Deze bewustwording vormt de eerste stap naar jouw oplossing. Het vraagt moed om de eerste stap te zetten. Dagelijks ontmoet ik mensen in mijn praktijk die deze stap hebben gezet. Ze zijn blij dat ze het gedaan hebben. Ze ontdekken nieuwe inzichten, handvaten, ervaren meer rust en het zelfvertrouwen groeit met de dag.


Weer Jezelf zijn

Ik, Anja Kramer, ben Body & Mind therapeut. Door mijn gebeurtenissen, ervaringen en kennis in mijn rugzak kan ik jou begeleiden bij jouw zoektocht naar Jezelf. Door het bieden van veiligheid en liefdevolle aandacht kan ik jou ondersteunen bij jouw levensreis der zelfontdekking, zodat jij jouw reis durft aan te gaan om weer jezelf te zijn en beter in je vel te komen en te blijven. Om zo volop te genieten van Jouw Levensdroom reis.

Maak jouw reis naar ontspanning, bewustZIJN en Jezelf. Een reis om nooit te vergeten.
 

FeelGood, Anja


Bron: de-beste-versie-van-jezelf en lifesabou

Wat wil jij voor jezelf?

Ga stappen zetten, want alleen jij kan het veranderen.

Zet die stap en maak De reis naar Ontspanning, Bewustzijn en Jezelf

GoodBodyBalans, aandacht voor jouw lichaam en geest

Ontspannen leven, wie wil dat nu niet!

 

Vindt de rust en balans in je leven. Dat is zoveel meer genieten!

Ik hou je graag op de hoogte van inspirerend Good News, met GRATIS tips,

oefeningen, video´s, blogs om bewuster te leven, meer bewegingsvrijheid

te krijgen, ontspannender en meer te genieten van jouw leven.

Meldt je dan aan voor mijn nieuwsbrief Good News.

Jouw reis begint hier

 

Jouw reis begint hier

GBB logo vierkant 2017.png

De reis naar Verlichting, Ontspanning,

BewustZijn en Jezelf

 

Openingstijden

Op afspraak van ma t/m za

E. info@goodbodybalans.nl

© 2020 by MY - Anja | Gedichten: Lichtflits en Anja